Jobbe sammen

Alle foreldre møter tøffe utfordringer daglig, men når du har barn med ADHD og lignende utfordringer, er utfordringene mangedoblet. Du føler deg konstant overveldet, utslitt og maktesløs.

Skylden sniker seg inn...

"Er det min feil?" "Er jeg en dårlig forelder?" eller enda verre "Er det barnet mitt sin skyld? Er hun slem?" 

​Svaret er NEI!

​Det viktigste du kan lære er at det ikke er din skyld og at du ikke er alene!

Jeg blir fortvilet og lei meg når jeg ser så mange foreldre som føler seg fortapt og isolert, resignerer og forventer det verste. Ofte så lar vi hverdagen ta oss (og det forstår jeg godt), i stedet for å omfavne det å være foreldre og nyte den tiden vi har de hjemme.

Jeg er her for å hjelpe deg igjennom dette.

Ubevisst har du har allerede alt du trenger for å hjelpe barnet ditt til å bli selvstendig og lykkelig på den måten som er riktig for akkurat ditt barn. Alt du trenger er litt veiledning og hjelp til å finne ut av det.

Hos ADHD-Veilederen får du hjelpen på den måten som er riktig for deg. Om det er kurs, veiledning eller coaching. Jeg tilbyr også seminarer og foredrag.

Jeg er Cecilie, har en doktorgrad i pedagogikk og NLP- og helsecoach. Jeg er også mamma til et barn med ADHD og høytfungerende autisme. Tro meg, jeg har vært igjennom det meste, og nå smiler jeg igjen (mesteparten av tiden)!