Om Cecilie

Har du et barn med ADHD eller Asperger? Føler du på sorg, skuffelse, er du usikker på hvem som kan hjelpe og hvilke rettigheter du har? Min jobb er å hjelpe deg med å få overskudd til deg selv og familien din og gi deg kunnskap om hvordan du kan hjelpe ditt barn.

Mitt navn er Cecilie Flo Jahreie. Jeg er mamma til en jente med høytfungerende autisme og ADHD. Skuffelsen da vi fikk diagnosen var stor. Da jeg fikk mitt første barn var det jo aldri i mine tanker at noe kunne være feil. Jeg kjente på forbudte følelser, man som mor ikke tør å innrømme.  Som "annerledesmamma" med en karrière, følte jeg på stress, frustrasjon og maktesløshet. Jeg var frustrert fordi jeg konstant følte at jeg ikke leverte det jeg skulle på den andre hovedarenaen i livet mitt. Jeg følte meg maktesløs i samarbeidet eller kampen med/mot hjelpeapparatet og skolen. Etterhvert klarte ikke kroppen min med, og jeg ble selv syk.

Kanskje kjenner du deg igjen?

  • Du sliter med tilrettelegging på skolen 
  • Du føler deg maktesløs i møte med helsevesenet
  • Du strever med bekymringer i hverdagen for ditt barn og dets fremtid
  • Du er usikker på hvilke rettigheter dere har krav på
  • Du lever så mye for andre, at det ikke er tid og rom til å ta vare på deg selv og kjenne på egne følelser

Hvem er jeg og hvordan kan jeg hjelpe deg?

​Jeg har en doktorgrad i pedagogikk, og har jobbet innen læringsfeltet i over tyve år, som forsker og rådgiver. Etterhvert som jeg gradvis mestret mitt og vår families liv, kom et brennende ønske om å hjelpe andre familier i lignende situasjon. Jeg valgte derfor å utdanne meg videre som coach. Nå er ønsker jeg å bli ADHD coach.

Min kunnskap og erfaringer har lært meg mye. Jeg innså etterhvert at jeg bare var mor og arbeidstaker. Engang ikke ektefelle hadde jeg overskudd til å være. Og jeg var verken en god mamma eller arbeidstaker. Jeg MÅTTE finne meg selv. Cecilie.​

Jeg kan hjelpe deg med:

  • Dine rettigheter som foreldre til barn med funksjonsnedsettelse
  • Tilrettelegging på skolen i et autisme- og ADHD-perspektiv
  • System for å lage struktur og forutsigbarhet tilpasset ditt barn og din familie
  • Verktøy for å ta vare på seg selv og håndtere egne følelser

​Mitt høyeste ønske er at du skal få leve det livet du ønsker og drømmer om. Jeg vet ikke hva jeg drømmer om tenker du kanskje. Eller er kanskje drømmene dine bare knyttet til barnet ditt? Det er helt vanlig for oss "løvemammaer". Sammen kan vi finne ut hva som er din drøm, og hva du kan gjøre for å nå drømmen.