Ønsker du en harmonisk hverdag?

Ønsker du å håndtere barnas utfordringer med en metode som gir resultater?

Bli med på på programmet spesielt utviklet for ADHD-foreldre, og bli en rolig og trygg forelder i løpet av 7 uker!

Ja, jeg er med!

Kjenner du deg igjen:

  • Føler du deg sliten, stresset, frustrert og hjelpesløs fordi du ikke vet hvordan du skal få barnet ditt til å høre på deg
  • Aner du ikke hvordan du skal håndtere de evige frustrasjonsutbruddene eller nedstemtheten?
  • Føler du deg ensom og følelsen av at ingen forstår det du står i?

Er du noe lik meg så:

  • Drømmer om at barnet ditt skal klare seg og lykkes, men noen ganger virker det utopisk
  • Føler at hele livet dreier seg om barna dine, deres behov og at de skal klare seg bra
  • Knyter det seg i magen når telefonen ringer. Det er antakelig skolen. Igjen.
  • Du har prøvd ulike foreldretreningsprorgram og løsninger for å barnet ditt sine utfordringer, desperat etter noe som faktisk virker

 

Forstå barnet ditt og få en god relasjon

Forstå og håndter barnet ditt fra et helt nytt perspektiv med et forsknings- og erfaringsbasert program spesielt utviklet for ADHD-foreldre.

Alle foreldre står overfor vanskelige beslutninger hver dag, men når du har et barn med ADHD eller lignende, så blir disse utfordringene mangedoblet. Du føl​er deg konstant overveldet, utslitt og maktesløs. 

Skylden kryper inn. "Er det min skyld? Er jeg en dårlig forelder?" Eller enda verre: "er det baret mitt sin skyld? Er han umulig?" 

Svaret er NEI! 

Det viktigste du kan lære deg er at det ikke er din feil. Jeg får så vondt når jeg ser så mange foreldre føler seg så maktesløse. Foreldre som har nok med å komme seg igjennom dagen uten overskudd til å nyte tiden sammen med barna.

Jeg er her for å hjelpe deg igjennom det.   

JEG ER MED!

"Endelig et kurs som er oppdatert i forhold til forskning og viten! Kurset styrket og utviklet min forståelse av hvordan jeg er og ønsker å være som mor. For meg som er mor til to barn med ADHD og samtidig lever med ADHD selv var det dessuten en stor lettelse å bli sett og hørt. Både mor og far gjennomførte kurset. Dette var spesielt viktig og gjorde samarbeidet mellom mammahus og pappahus mye bedre. Vi fikk en felles forståelse og nå er det enklere for oss å jobbe sammen med skolen og apparatet rundt barna. Kurslederens gode faglige bakgrunn, erfaring og væremåte skapte den tryggheten jeg synes er så viktig når jeg skal jobbe med meg selv på denne måten."

Linda Øksendal
Mamma

"Kurset har gitt oss ny innsikt og forståelse for utfordringer og «løsninger» for oppdragelse av barn med adhd, og en god plattform for videre arbeid for å mestre hverdagen bedre. Etter bare 8 uker ser vi flere resultater. Blant annet har tonen i hjemmet har blitt roligere hos både barn og foreldre. Videre har vi fått mer stuktur på leggeprosessen om kvelden. Vi er veldig fornøyd med å få anledning til å utveksle utfordringer og erfaringer med andre, få god coaching av Cecilie og ikke minst oppnå resultater!"

Jørgen & Cathrine
Foreldre

"Vi skulle ha vært på mestringskurset ditt for 13 år siden 😂. Takknemlig for jeg meldte meg på, da vi har 4 barn og 3 av barna har ADHD. Vi merket kjapt forbedring for hele familien og tonen i huset er blir så mye bedre! Tenk at vi bare er i start fasen!! Datteren min på 9 år sa i dag: "Åh, mamma er det derfor du ikke kjefter lenger❤️mamma har vert på mestringskurs"

Anja
Mamma til 3 barn med ADHD

Tro meg det vil bli bra!

Du har ressursene du trenger for å få et harmonisk hjem med god relasjon og samarbeid. Noen ganger trenger vi imidlertid litt veiledning og støtte for å finne nøkkelen til låsen. 

Jeg hører deg allerede: "Ja, men hvordan? Jeg har prøvd ALT allerede!!"

Det forstår jeg godt. Og jeg kjenner meg igjen.

Du har prøvd alle mulige teknikker og verktøy før, kanskje har du gitt opp fordi du ikke klarte å følge systemene (du skal jo LEVE også, alt kan ikke dreie seg om rutiner og systemer!) og for hver gang noe ikke fungerer føler du deg enda mer skuffet, frustrert og maktesløs. 

Jeg er stolt over å være den eneste norske ADHD-foreldrecoachen for et anerkjent, amerikansk coachingprogram som har hjulpet tusenvis av familier tilbake til en rolig og harmonisk hverdag.

Jeg skal fortelle deg hvordan, men først så vil jeg fortelle deg litt om meg: 

Hei, jeg er Cecilie

Jeg og min familie har vært igjennom det meste. Vi prøvde det vi fikk tilbud om av opplæringskurs og foreldretreningsprogram. Ingenting hjalp. Drømmen min gikk i knas da jeg, ferdig utdannet doktor i pedagogikk, måtte velge bort mitt eneste ønske om å jobbe i Akademia. Det har ikke vært en lett vei. Lenge var jeg bitter. På kurs i USA fikk jeg et nytt perspektiv for å møte barn med ADHD. En støttende og veiledende perspektiv, i stedet for å kontrollere. Det var starten på en gradvis endring i mitt, og min families, liv! Jeg startet opp firmaet ADHD-Veilederen AS og i dag bruker jeg min bakgrunn til å hjelpe foreldre som kjenner på den tøffe hvedagen på kroppen hver dag. Jeg fikk en ny drøm -hjelpe foreldre som kjenner på den tøffe hvedagen på kroppen hver dag😍❤️ ADHD-Veilederen ble født og nå bruker jeg all min forsker- og coachkompetanse og personlige erfaring i å veilede foreldre å gå fra overlevelse og kaos til mestring og trygghet i foreldrerollen! Er du klar?

ROLIG & HARMONISK

Kurs- & coachingprogram for foreldre

Dette internasjonale programmet er utviklet spesifikt for foreldre til barn med ADHD. Det går over 7 uker med online kurs  (videoer og oppgaver på nett) og gruppeveiledning. Programmet er virkelighetsnær og praktisk og du vil oppleve å bli rolig og trygg på seg selv og dine valg og få mer overskudd og glede i hverdagen.

Programmet er utviklet i USA, av det anerkjente firmaet ImpactADHD og holdes i dag i 15 land. 

En av kursdeltakerne sier "Endelig har Sanity School kommet til Norge! Et kurs som er oppdatert på forskning og viten innen feltet! Det er godt tilpasset norsk kultur og språk". Linda Øksendal

"Før veiledningen hadde vi store utfordringer knyttet til adferd og et barn med en lav selvfølelse. I tillegg så føltes utfordringene uoverkommelige for meg. Med veiledningen har samspillet blitt bedre i familien. Det er fortsatt utfordringer, men mer dialog og en mer harmonisk hverdag. Ved å gi ham mer selvstendighet og eierskap innenfor klare rammer, har han i større grad klart å følge regler hjemme. Det er mindre utagering og en tryggere gutt. Det er fortsatt mye å ta tak i, men jeg har gode verktøy å jobbe med framover, og jeg kan stå sterkere i utfordringene. Det viktigste for meg var at det var fokus på løsning og positivt samspill. Cecilie tar for seg utfordringer et barn med ADHD har og hvordan løse dem, et lite skritt av gangen. Og det lille skrittet kan gi store effekter. Før jeg startet var jeg var redd for at det skulle være et standardisert opplegg bare med fokus på struktur og rutiner, noe jeg har jobbet med fra før. Cecilie ga imidlertid veiledning knyttet til de individuelle utfordringene mitt barn og jeg har. Hun er systematisk og grundig og tar for seg hele familien. Jeg mener det er en veiledning alle foreldre med barn som har ADHD burde få tilbud om, gjerne så tidlig som mulig. Det gir en større forståelse for utfordringer og styrker, og hvordan løse disse på en mer positiv måte. I tillegg er det godt å møte noen som virkelig forstår alle utfordringer man står i."

Vibeke Unneberg
Mamma

"Den store forskjellen etter kurset er at jeg er mer trygg på meg selv og klarer å gi slipp på det ytre kontrollbehovet. Det glør at jeg føler at jeg har mer kontroll i hverdagen med meg selv og i min relasjon med barna. Det som har hjulpet oss er å ta en ting om gangen, maratonperspektiv på livet for oss alle. Gutten får med seg mange flere beskjeder, der alt uten interesse gikk rett i glemmeboka før. Tid sammen har vi hatt hele veien, men jeg anstrenger meg for ikke å begynne moralpreken med en gang.. Nå er jeg her HER OG NÅ. Læringsmodellen i kurset er enkel å forstå, og det er på mitt nivå. Noe er likt med andre modeller, men hovedsaklig er det ny tenkning og mye forklaring om hvorfor man burde gjøre det på denne måten. Vi voksne trenger også forklaring hvorfor vi skal gjøre, vi gjør ikke bare for at noen sier vi skal vi heller.. Fått nytt pådriv for å slåss mot det offentlig etter dette kurset. Føler jeg har mye i ryggen nå på det jeg bare trodde og følte før. Jeg sitter i møter å refererer til dette kurset ofte og flere ganger. Takk for at du gav meg litt ‘kjøtt på beina’!!!!!!"

Stine Merethe Skogby
Mamma

"Tidligere hadde jeg store utfordringer med å forstå sønnen min og hans diagnose. Jeg er nå bevisst på hvem han er og hva som faktisk er hans utfordringer. Det som fungerer veldig godt for meg er at Cecilie forklarer enkelt og gir konkrete eksempler. Da vi startet veiledningen fokuserte jeg på alle utfordringene på en gang, og følte at alt måtte løses nå. Det som gjorde at jeg har lykkes, er at vi sammen har valgt en utfordring som jeg skulle fokusere på om gangen. Det har ført til store endringer i familien vår. Jeg tvilte veldig på om veiledningen kunne ha noe for seg når vi bare møtes til videosamtaler, men der tok jeg feil! Jeg vil anbefale dette programmet til alle! "

Steffen Smejda
Pappa

Med programmet får du:

En lukket kursportal der du hver uke over 6 uker får en ny modul med videoer, PDF´er som du kan skrive ut og arkivere og en arbeidsbok. Kursportalen har du tilgang til i et år slik at du kan se videoene så mange ganger du vil. 

Hver uke møtes vi til veiledning. Disse vil bli tatt opp, slik at du kan se det i ettertid for repetisjon eller hvis du ikke har anledning til å komme på en samling. 

Vi har et tema hver gang, rekkefølgen er nøye sammensatt for å gi deg optimale resultater. Hver gang så får du to øvelser du skal gjøre og noen nye strategier å prøve ut. Av erfaring så vet jeg at det er lett å falle tilbake til "gamle vaner", derfor tilbyr jeg også en oppfølgingssamtale to uker etter siste veiledning.

MODUL 1

Du lærer kommunikasjonsstrategier for å håndtere barn med utfordringer. Vi øver på å roe ned og få oversikt over utfordringene for derved å ta et steg av gangen.

MODUL 2

Du har kunnskap om utfordringene barna står i, og du settes i stand til å analysere og forstå hva som skjer hos barnet ditt i ulike situasjoner.Vi jobber også med stresshåndtering.

 

MODUL 3

Vi jobber med å møte barna emosjonelt og skape gode relasjoner. Du lærer hvordan du bruker en styrkebasert tilnærming for å håndtere ulike utfordringer.

MODUL 4

Du år en større forståelse for hvordan du setter realistiske forventninger til barna dine  og hvordan du lærer barna å bli gradvis mer selvstendig. Du lærer også hvordan du forventer forventningene dine på en tydelig måte.

MODUL 5

I denne modulen lærer du hvordan du lager systemer som fungerer, både for deg og barnet. Du lærer å involvere barnet i prosessen og hvordan motivere barnet. 

MODUL 6

I denne modulen jobber vi med hvordan du kan ta vare på deg selv i en krevende hverdag og hvordan være en rollemodell for barna. Du lærer også om psykisk helse og hvordan du lærer det til barna dine. 

Betalingsalternativ

Jeg har to ulike betalingsalternativ. Velg det som passer deg best! Innholdet i kurset er akkurat det samme.

DELBETALING OVER 3 MND

1.700 kr.

PER MÅNED

Onlinekurs med 6 moduler med 3-4 videoer i hver modul

Arbeidsbok med praktiske oppgaver og tips

Daglig oppfølging i 7 uker

6 veiledninger der jeg svarer på  spørsmål

Lukket facebookgruppe

JEG ER MED!

EN BETALING

4.990 kr.

EN BETALING

Onlinekurs med 6 moduler med 3-4 videoer i hver modul

Arbeidsbok med praktiske oppgaver og tips

Daglig oppfølging i 7 uker

6 veiledninger der jeg svarer på  spørsmål

Lukket facebookgruppe

JEG ER MED!

Bonus: Lukket facebookgruppe

jeg gir DAGLIG utfordringer, tips eller refleksjonsoppgaver i gruppa slik at du er sikret å ta det neste skrittet på vei mot målet!

Vi foreldre står i de samme utfordringene i hverdagen. Den lukkede facebookgruppen er noe kundene setter veldig stor pris på: "Jeg likte flere sider av programmet, blant annet facebookgruppa der jeg kunne snakke med deg og andre som er i samme situasjon som meg selv"

I gruppen blir vi godt kjent. Der deler vi erfaringer, heier på hverandre underveis i prosessen og stiller hverandre spørsmål. 

Verdi: 2000,-

BONUS 1: Onlinekurset "På med ADHD-brillene 1.0"

Få med det kjempe populære onlinekurset "På med ADHD-brillene". Her lærer du alt du trenger å vite om ADHD hjernen, du lærer å analysere ditt barns utfordringer og vi jobber med stresshåndtering.

Verdi: 2490 kr.

Dette kurset er ikke til salgs, og er bare for deg som kjøper kurset

BONUS: Impulsivitet og følelsesregulering

Når jeg holdt kurset tidligere, har jeg fått flere spørsmål om hvordan du konkret kan jobbe med barn som har utfordringer med impulsivitet, energi og følelsesregulering. 

Du får med 2 videoer der jeg kommer med konkrete råd og tips som du kan ta i bruk umiddelbart. 

Ikke til salgs.

Verdi: 1200 kr.  

"Takk, Cecilie! Dette kurset ble for vår familie, fra overlevelse til mestring, i hverdagen. Tidligere visste jeg ikke helt hvilket bein jeg skulle stå på, alt gikk på autopilot. Nå har jeg lært viktigheten av å ta vare på meg selv, ta på min oksygenmaske først, slik at jeg har overskudd til å ta vare på de rundt meg. Det ble redningen her i huset. Etter 8 uker med fantastisk coaching fra Cecilie er hverdagen blitt mer harmonisk og rolig. Vi har også lært å se barnet vårt gjennom hans ADHD briller og vi elsker det! Nå står vi på samme plattform og kan hjelpe gutten vår på en helt ny måte. "

Elisabeth Klemmetsen
Mamma

14-dagers fornøydhetsgaranti

Jeg vil ha fornøyde kunder. Jeg tilbyr deg derfor pengene tilbake hvis du ikke skulle være fornøyd.

Det eneste du må ha gjort, er å ha fulgt de to første ukene og ha gjort oppgavene. Hvis du da finner ut at dette ikke er for deg, er det helt greit. 

Hvorfor tilbyr jeg en så god garanti ordning?

Jeg vet at dette programmet virker. Ikke bare har det virket for meg, men for tusenvis av andre foreldre til barn med ADHD. Ikke ta mitt ord på det, les andre foreldres historie her!

Betalingsalternativ

Rolig & Harmonisk med alle bonusene har en verdi på 14.200 kr. Du får nå en kjempe pris på kun 4.990 kr.!

DELBETALING OVER 3 MND

1.700 kr.

PER MÅNED

Onlinekurs med 6 moduler med 3-4 videoer i hver modul

Arbeidsbok med praktiske oppgaver og tips

Daglig oppfølging i 7 uker

6 veiledninger der jeg svarer på  spørsmål

Lukket facebookgruppe

JEG ER MED!

EN BETALING

4.990 kr.

EN BETALING

Onlinekurs med 6 moduler med 3-4 videoer i hver modul

Arbeidsbok med praktiske oppgaver og tips

Daglig oppfølging i 7 uker

6 veiledninger der jeg svarer på  spørsmål

Lukket facebookgruppe

JEG ER MED!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.